Monedhë

Kategoritë

4 vjet më parë

Aplikacioni i ri i Microsoft është ajo çfarë prindërit kanë nevojë

Një prej përfitimeve më të mëdha të këtij aplikacioni është me pajisjet Windows dhe Xbox. Sepse tashmë kur i thuani fëmijës vetëm 1 orë në kompjuter ose Xbox, nuk ka sesi të jetë ndryshe.

Microsoft mbajti sot një premtim të dhënë për lançimin e një aplikacioni me të cilin prindërit mund të gjurmojnë sjelljet dixhitale të fëmijëve të tyre.

Gjiganti i softueri publikoi aplikacionin Family Safety për Android dhe iOS por që është version eksperimental. Është i krijuar për të regjistruar kohën e shpenzuar dhe në smartfon si dhe për ta kufizuar atë.

Përdoruesit mund të filtrojnë përmbajtjet edhe në Microsoft Edge dhe Microsoft Store. Gjithashtu ka gjurmim të vendndodhjes.

Për ta përdorur aplikacionin duhet të regjistroheni në versionet eksperimentale. Microsoft nuk dha se kur do të ofrohet gjerësisht në Android dhe iOS.

Një prej përfitimeve më të mëdha të këtij aplikacioni është me pajisjet Windows dhe Xbox. Sepse tashmë kur i thuani fëmijës vetëm 1 orë në kompjuter ose Xbox, nuk ka sesi të jetë ndryshe.

Se nëse u mbaron koha ata mund të kërkojnë më tepër ndërsa prindi ka mundësi ose të shtojë më shumë kohë për fëmijë ose jo.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

OFERTA ONLINE

Airpods 2nd Generation

12,990 L