Monedhë

Kategoritë

4 vjet më parë

Burri i cili fitoi duke blerë picat që i bënte vetë

Kështu që, ai porositi 10 pica, pagoi 160 dollarë për ta, dhe më pas i shpërndau në shtëpinë e një shokut të tij. Restoranti u pagua me çmimin 240 dollarë për porosinë e bërë nga ana e DoorDash.

Një pronar i një restoranti picash në Amerikë ka zbuluar që aplikacioni DoorDash ka shitur produktet e tij më lirë se sa ai vetë, ndërkohë që i paguante atij çmimin e plotë të këtyre produkteve.

Një picë e cila në restorantin e tij kishte çmimin 24 dollarë, po reklamohej me çmim 16 dollarë në DoorDash. Kur pronari i restorantit bëri porosinë nëpërmjet aplikacionit, atij ju desh të paguante 16 dollarë, ndërsa aplikacioni e pagoi atë 24 dollarë për porosinë e bërë në restorant.

Ndërkohë, ai deklaron se nuk kishte kërkuar të bëhej pjesë e aplikacionit.

Më vonë, pronari i restorantit mori vesh që ishte pjesë e një prove për të matur kërkesën konsumatore.

Situata kishte ndodhur për herë të parë në Mars të 2019-ës, kur pronari i restorantit filloi të kishte ankesa për porositë.

Më pas ai kuptoi që ishte bërë pjesë e aplikacionit, dhe vuri re që picat e tij po shiteshin me çmime më të lira.

Kështu që, ai porositi 10 pica, pagoi 160 dollarë për ta, dhe më pas i shpërndau në shtëpinë e një shokut të tij. Restoranti u pagua me çmimin 240 dollarë për porosinë e bërë nga ana e DoorDash.

DoorDash mbështetet nga gjiganti i investimeve Softbank, i cili raportoi këtë javë një humbje rekord prej rreth 13 miliardë dollarë. 

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

OFERTA ONLINE

Airpods 2nd Generation

12,990 L