Monedhë

Kategoritë

4 vjet më parë

Ja sesi të riktheni temat klasike në Chrome dhe Firefox

Ky opsion është i vendosur në Paracaktim – ndryshojeni atë në Normal. Ju do të shihni një njoftim në pjesën e poshtme të ekranit për të rifilluar Chrome. Klikoni mbi të, dhe kur Chrome të rifillojë, do të keni sërish pamjen e vjetër.

Versioni 69 i Google Chrome bëri disa ndryshime, ndër të cilët ishte një pamje e re e ngjyrës. Pavarësisht ndryshimeve vizuale si ky, disa përdorues me sa duket duan që pamja e vjetër të shfaqet përsëri. Nëse doni të ktheheni në pamjen klasike në Chrome ose Firefox, ne do t’ju tregojmë mënyra të shpejta për ta bërë këtë.

Si të riktheheni pamjen klasike të Google

Nëse nuk u pëlqejnë skedat e reja të rrumbullakëta në Chrome 69, mund të shfrytëzoni një flamur të Chrome për t’i ndryshuar ato.

Për ta bërë këtë, shtypni chrome: // flags në shiritin e adresës. Në shiritin e kërkimit në krye të faqes, shtypni # top-chrome-md për të kaluar direkt në flamurin e duhur.

Ky opsion është i vendosur në Paracaktim – ndryshojeni atë në Normal. Ju do të shihni një njoftim në pjesën e poshtme të ekranit për të rifilluar Chrome. Klikoni mbi të, dhe kur Chrome të rifillojë, do të keni sërish pamjen e vjetër.

Si të riktheheni pamjen klasike të Mozilla

Ndërsa ju mund të ndryshonit një herë temën tuaj në Firefox me një nga zgjerimet e saj të fuqishme, kjo për fat të keq ndryshoi me Firefox Quantum. Politika e saj e re e zgjerimit nuk lejon shtesat që bëjnë ndryshime të thella në shfletues.

Autori i Classic Theme për Firefox rekomandon që përdoruesit të instalojnë versionin ESR të Firefox për të vazhduar përdorimin e zgjerimit të tij.

Sidoqoftë, Firefox 60 ESR ka zëvendësuar Firefox-in e vjetër 52 ESR, që do të thotë se zgjerimet e trashëguara nuk funksionojnë më.

Nëse dëshironi të shikoni Firefox-in e vjetër, duhet të instaloni Waterfox. Waterfox mbështet zgjerimet e trashëguara, kështu që mund të instaloni Classic Restorer Theme.

Përdoruesit e avancuar që nuk janë të interesuar për Waterfox mund të përdorin CSS për të ndryshuar pamjen e Quantum. Por kjo nuk rekomandohet për përdoruesit mesatarë.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

- 23%
OFERTA ONLINE
Ofertë!

Airpods 2nd Generation

9,990 L
Kurseni: 3,000 L