Monedhë

Kategoritë

2 vjet më parë

Modelet e reja iPhone 12 vinë pa një adapter karikimi

Madje nëse keni adapterin e iPhone të vjetër ju nuk mund ta përdorin atë mbi iPhone sepse nuk e karikon dot iPhone aq shpejtë.

Modelet e reja të iPhone të cilët janë të disponueshëm nga dita e sotme për tu porositur, vinë me një kabëll në kuti por pa adapter karikimi për tu vendosur në prizë.

Apple thotë se e ka bërë këtë në mënyrë që të reduktojë gjurmën e karbonit por gjithashtu do të thotë se ju duhet të shpenzoni më tepër për një iPhone të ri.

Madje nëse keni adapterin e iPhone të vjetër ju nuk mund ta përdorin atë mbi iPhone sepse nuk e karikon dot iPhone aq shpejtë.

Adapteri i ri duhet ta karikojë në 50% për 30 minuta dhe gjithashtu nuk merrni dot shpejtësinë e plotë të karikuesit wireless MagSafe.

Modeli i adapteri që ka ardhur nga kutia me iPhone e kaluar është Lightning në USB-A ndërsa adapteri i ri është Lightning në USB-C si në fotot e paraqitura.

Prandaj po kërkoni të blini një iPhone të ri këtë vit, konsideroni shpenzimin e 20 dollarëve më tepër për karikuesin 20-vat.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

Second Chance

Apple iPhone 11 Pro Max

52,990 L57,990 L