Monedhë

Kategoritë

2 vjet më parë

Sa kohë i duhet CEO-ve të teknologjisë të fitojnë pagën tuaj vjetore?

Bezos mund të fitojë pagën tuaj vjetor në më pak se 1 minutë.

Të gjithë e dimë se Jeff Bezos është shumë i pasur por sa kohë do ti duhej atij përshembull për të fituar pagën tuaj vjetore?

Një uebsajti i ri ju jep shifrat e sakta për Bezos dhe 14 mogulë të tjerë të teknologjisë.

Uebsajti përdor informacionet mbi pagat, bonuset, fitimet nga aksione dhe format e tjera të konpensimit për të llogaritur sesa kohë i duhet njerëzve si Mark Zuckerberg, Susan Wojcicki dhe Reed Hastings për të fituar pagën tuaj vjetore.

Informacione tregojnë se 15 CEO-të më të paguar në teknologji kanë të ardhura vjetor të kombinuara prej 83 miliardë dollarësh, që është disa herë më e lartë se GDP e qindra shteteve.

Bezos pritet të bëhet trilioneri i parë në botë dhe sipas përllogaritjeve kjo do të ndodhë në 2026. Ai është më i pasur sesa Xhamaika, Islanda, Tunizia dhe Estonia marrë së bashku.

Bezos mund të fitojë pagën tuaj vjetor në më pak se 1 minutë.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me: