Monedhë

Kategoritë

1 muaj më parë

Shërbimi i privatësisë së e-mailit të DuckDuckGo bëhet i disponueshëm për të gjithë

Email Protection është një shërbim i cili heq gjurmuesit nga mesazhet. DuckDuckGo do tu tregojë se cilët gjurmues ka bllokuar.

Vitin e kaluar DuckDuckGo prezantoi një shërbim të ri pa pagesë që do të bllokonte gjurmuesit nëpër e-maile dhe të mbronte privatësinë e përdoruesve.

Shërbimi Email Protection fillimisht ishte i disponueshëm vetëm për një numër të kufizuar përdoruesish. Tashmë në beta të hapur, kushdo mund ta provojë pa pasur nevojë të presë për akses.

Email Protection është një shërbim i cili heq gjurmuesit nga mesazhet. DuckDuckGo do tu tregojë se cilët gjurmues ka bllokuar.

Gjatë fazës së testimet kompania tha se kishte gjetur gjurmues në 85% të e-mail-eve të testuesve. Kushdo mund të regjistrohet për një adresë e-maili @duck.com dhe të krijojë adresa private emaili palimit.

Ky nuk është i vetmi shërbim në mbrojtje të privatësisë së përdoruesve të e-mailit. Link Tracking Protection parandalon gjurmimin e lidhjeve ndërsa Smarter Encryption kalon lidhjet HTTP të panekriptuara në HTTPS ku është e mundur.

Email Protection është i disponueshëm në shfletuesin Privacy Browser të DuckDuckGo për android dhe iOS.


Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

- 50%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

iPhone 12 | 12 Pro Silicone Case with MagSafe

3,990 L
Kurseni: 4,000 L
- 13%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Ninebot Max Sport Balance

64,990 L
Kurseni: 10,000 L
- 52%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

TCL Tab 10s, WiFi Only

12,990 L
Kurseni: 14,000 L
- 40%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

Game Box Power M3

2,990 L
Kurseni: 2,000 L
- 5%
OFERTË ONLINE
Ofertë!

OnePlus 10 Pro

94,990 L
Kurseni: 5,000 L