Monedhë

Kategoritë

4 vjet më parë

Vlerësimi i TikTok në PlayStore bie nga 4.5 në 1.2 yje brenda natës

TikTok është shndërruar gjatë pandemisë në një prej aplikacioneve më popullore.

Google ka fshirë miliona vlerësime negative të TikTok nga dyqani i aplikacioneve Play Store pasi vlerësimi ra nga 4.5 në 1.2 brenda natës.

Platforma e shpërndarjes së videove u pushtua nga vlerësime me 1 yll pasi një krijues Indian postoi një video shaka të një sulmi me acid.

Faizal Siddiqui kërkoi falje ndërsa TikTok fshiu kopjet e klipit. Megjithatë nuk përfundoi këtu e gjitha sepse Google ndërhy për të bllokuar vlerësimet e llogarive të rreme të kritikëve të videove.

Gjithësesi lëvizja ka pasur shumë pak efekte sepse vlerësimi mesatar i TikTok mbetet nën 2 yje. Në video shfaqet Siddiqui duke kërcënuar një grua e cila kishte vendosur të ndahej prej tij.

Në klip ai hidhte një lëng në fytyrës. Ishte ujë por makiazhi i bërë prej gruas jep efektin e dëmtimeve të fytyrës për shkak të sulmit me “acid.”

Google fshiu më shumë se 5 milionë vlerësime negative me 1 yll. TikTok është shndërruar gjatë pandemisë në një prej aplikacioneve më popullore. Blerjet brenda TikTok u rritën me 10 herë në 78 milionë dollarë ku 86.6% vinin nga Kina dhe 8.2% nga SHBA.

Copyright: © PCWorld Albania

Dil i kënaqur me:

OFERTA ONLINE

Airpods 2nd Generation

12,990 L