Square Metal A+C 30W PPS Car Charger

1,200 L

Karikues per makine. I vogel dhe nuk ze hapsire. Karikoni 2 pajisje njeheresh. E pajisur me porte USB dhe porte Type-C.

Color
SKU: N/A Modeli: N/A Kategori: ,

Informacion i detajuar

Peshë
1 kg
Brand
Color

Black, Silver