Postimet e fundit

sams
3 orë më parë

Samsung i jep fund prodhimit të ekraneve LCD

mrcs
4 orë më parë

Microsoft me një aplikacion komunikimi të ngjashëm me WhatsApp

omn
17 orë më parë

OnePlus zbulon datën e debutimit të OnePlus 8 dhe 8 Pro

ds
18 orë më parë

Samsung nxjerr në shitje një laptop që askush nuk ka për ta blerë

wpz
1 ditë më parë

Një mashtrimi i thjeshtë po merr kontrollin e dhjetërave llogarive WhatsApp !

p40
1 ditë më parë

Huawei sjell P40, i pari për lidhje të qëndrueshme në 5G !

stre
1 ditë më parë

Ky smartfon na kujton ditët e lavdishme të produktivitetit

hack
1 ditë më parë

Më 3-5 Prill hakatoni Hack the Crisis Albania në kërkim të zgjidhjeve për të kapërcyer krizën e koronavirusit

slk
2 ditë më parë

Dy rivalët gjejnë gjuhën e përbashkët për të mirën e përdoruesve

lc
2 ditë më parë

Shtetet e Bashkuara kanë gjetur një mënyrë të pazakontë për të luftuar koronavirusin !

crs
2 ditë më parë

Startupet Shqiptare dhe kriza e COVID-19, EU for Innovation mbështetje me trajnime dhe konsultime

mas
2 ditë më parë

Faceshield Mask, një nismë mbarëkombëtare për të prodhuar maska 3D kundër COVID-19 për spitalet në Shqipëri dhe Kosovë